Træpiller

Briqs.dk – når du bestiller træpiller i vores e-shop, kan du altid være sikker på deres kvalitet, fordi vi kun leverer dem fra producenter med EnPlus A1 kvalitetscertifikat. Dette certifikat definerer træpillernes egenskaber, og det er derfor sikkert, at træpillerne vil have en høj energiværdi, lavt askeindhold, der vil være et lavt niveau af fugtighed og granulatet vil være af høj kvalitet.

Hvad er træpiller:

Disse er små, cylindriske stykker er lavet af savsmuld fra træ, som er et biprodukt fra savværker. Piller er normalt 6 eller 8 mm i diameter. De er miljøvenlige og et godt alternativ til fossile brændstoffer til produktion af varme og varmt vand derhjemme. Træpiller anvendes også i vid udstrækning i den kommercielle og industrielle sektor som et kulstoffrit brændstof til varmeproduktion.

Er kvalitet vigtig for træpiller:

Selvfølgelig ja. For at din kedel skal fungere problemfrit, effektivt og fungere i lang tid, anbefaler vi kun at bruge EnPlus A1 kvalitetsmærkede piller. For at producenten kan få dette certifikat, skal der omhyggeligt udvælges, testes og udføres kontroller af kvaliteten af de producerede træpiller for at overholde den højeste kvalitetsakkreditering. EnPlus A1 er den bedste garanti for piller af topkvalitet. Træpiller af lav kvalitet kan beskadige kedlen og koste dig mere i længden.

Hvor kan man købe ENplus A1 træpiller:

De træpiller, der sælges i vores e-shop, er kun fra certificerede producenter (medmindre andet er angivet), så du kan være sikker på, at når du køber hos os, får du altid træpiller af høj kvalitet, der opfylder de højeste standarder, og prisen på træpiller vil altid være konkurrencedygtig.

Levering af varer:

Vi leverer dit brænde, træpiller eller briketter til dit hjem.  Vi vil gøre vores bedste for at levere varerne til det sted, hvor du ønsker, men der skal være et passende grundlag for dette. En minilæsser med briketter, træpiller eller brænde kører ikke gennem græs, grus eller andet ikke-stærk grundlag. Mere information om levering af varer kan findes på vores side LEVERING eller ved at klikke på følgende link: https://briqs.dk/levering/

Indkøbskurv