Traditionelt brænde – moderne kvalitet

Fordelene og den traditionelle form for moderne træbrændstofproduktion. Briqs.dk ovntørret brænde med et gennemsnitligt fugtindhold på ca. 18 procent, stablet til opbevaring i praktiske trækasser og er fuldt forberedt til fyring. Vores brænde er den perfekte kombination af traditioner og kvalitet til en god pris.

Ovntørret brænde

Brænde til et meget lavt fugtighedsniveau. Dette hjælper med at sikre mild tænding, højere, mere effektiv varmeydelse og mere effektiv forbrænding. De ryger mindre og giver mere varme end vådt eller udendørs tørret brænde. Brug af ovntørret brænde til at passe på din kedel eller pejs vil være meget lettere.

Fantastisk til madlavning

Vores tørre brænde giver din mad en vidunderlig røget aroma. De er en god mulighed for at grille bøffer eller til brug i pizzaovne.

Hvem kan ikke lide lyden af brænde?

Der klikker i pejsen, duften og hyggen ved brændende brænde, den kolde vinteraften ved pejsens ild? Vores tørre brænde af højeste kvalitet er let at antændelig og er varmere end almindeligt brænde. De varmer og lyser behageligt på mørke og kolde vinteraftener.

Opbevaringsforhold

I ovnen skal tørret brænde opbevares i et tørt, godt ventileret rum, beskyttet mod vejrforhold. De skal sættes i pæne rækker, efterlad mellemrum mellem hver række for at sikre luftcirkulationen. Den nederste række skal hæves fra jorden for ikke at akkumulere fugt.

Levering af varer

Vi leverer dit brændetårn, træpiller eller briketter til dit hjem. Vi vil gøre vores bedste for at levere varerne til det sted, hvor du ønsker, men der skal være et passende grundlag for dette. En palleløftermed briketter, træpiller eller brændetårn kører ikke gennem græs, en rutsjebane, grus eller andet ikke stærk grundlag. Mere information om levering af varer kan findes på vores side LEVERING palleeller ved at klikke på følgende link https://briqs.dk/levering/

Indkøbskurv